Gids naar een volwassen payroll van je bedrijf

Benchmark je salarisadministratie als voorbereiding op internationale bedrijfsgroei

Als HR- of financieel besluitvormer in een internationaal bedrijf kun je de trend richting digitale transformatie in HR de laatste jaren niet over het hoofd gezien hebben. Of je nu een centrale of regionale rol hebt, het is je taak om je mensen en payrollwerkzaamheden te controleren en de veranderingen door te voeren in processen, businessmodel en cultuur die zowel productiviteit als winstgevendheid stimuleren.

 

Intussen zetten veel bedrijven internationale uitbreidingsprojecten door, ondanks de economische, door de pandemie veroorzaakte tegenslagen. Terwijl bedrijfsmodellen zich aanpassen aan de veranderende wereldwijde realiteit, schakelen bedrijven over op technologie om operationele en kostenefficiënties te versnellen en hun huidige mogelijkheden uit te breiden. Zo bakenen ze de markt van HRtechnologie af.

Vul het onderstaande formulier in om deze whitepaper te downloaden.

*Verplichte velden

Wanneer u dit formulier invult gaat u akkoord , dat ADP contact met u kan opnemen over haar producten, diensten en aanbiedingen, in overeenstemming met onze Privacyverklaring voor zakelijke contacten.